George Baker wenst Yupzz succes

Geplaatst 1 jaar geleden in Entertainment. 1153 Uitzichten

Yupzz ontmoet George Baker; hij vindt dit nieuwe platform een topinitiatief

George Baker wenst Yupzz succes

George Baker in de studioUna Paloma Blancaaaaaaaaaaaa, I'm just a bird in the sky.......una paloma blancaaaaaaaaaa. Loeihard ging de radio bij moeder als ze George Baker draaiden. J Millenials: "draaiden", plaatjes werden gedraaid. Tegenwoordig worden plaatjes gedownload, maar toen gedraaid.

Grijs gedraaid werd hij bij de radiozender(s), want deze zomers en vrolijk klinkende hit uit 1975 stond in meerdere Europese landen hoog in de ranglijsten. Ook behaalde deze meezinger de 26e plek in de Billboard Hot 100.

Toch is dit aanstekelijke nummer in 1975 heel vluchtig aan zijn ontstaansrecht gekomen. Nadat George (alias Hans) eerder dat jaar op een zonnige dag een blokfluit had gekocht, en in zijn serre een muzikaal eurekamoment mocht beleven, toen er vogelriedeltjes uit zijn blokfluit kwamen. Razendsnel had hij door dat dit in een liedje verwerkt kon worden en binnen zeer korte tijd was 'una paloma blanca' een feit. Met de sfeer van vrolijkheid en vrijheid werd het niet alleen een dikke hit, maar het is daarbij een echte klassieker geworden.

En nog steeds is de nu 74-jarige rasartiest razend populair. Onlangs op zijn verjaardag (8 december jl.) stond hij nog voor 30.000 bezoekers te zingen in een bomvolle GelreDome.

De zanger geniet zelf ook nog steeds met volle teugen van zijn muzikale leven; maar vertelde ons toch dat 't plan is om het binnenkort wat rustiger aan te gaan doen.

En dan komt hier natuurlijk Yupzz in zicht: als je dan toch binnenkort waarschijnlijk een beetje meer tijd hebt, is het altijd leuk om de gezelligheid van Yupzz te gaan opzoeken. Iets wat tegenwoordig nogal eens ontbreekt op andere social platforms. George vindt Yupzz in ieder geval een topinitiatief en is blij met dit artikel over hem. We hopen hem binnenkort te mogen ontvangen als blauwe-vinker-celebrity op Yupzz, wieweet.

https://youtu.be/gQK9k42ongU

copyright foto's Yupzz

Woont in Nederland